Over mij

Hi, ik ben Sanne! Samen met mijn man en twee dochtertjes woon ik in Harderwijk. 

Al jaren krijg ik te horen dat ik rust uitstraal en goed overzicht kan houden. In mijn vorige baan binnen de hulpverlening kwam dit al goed van pas. Anderen helpen vind ik het mooiste wat er is!

Maar steeds vaker merkte ik dat ik die rust in mezelf vaak niet voelde. Mijn omgeving weerspiegelde dat. Ik was veel bezig met interieurstyling. Met het toenemen van mijn woonruimte, namen ook de spullen toe. Opruimen en organiseren vond ik leuk, maar ik bleef er maar mee bezig. Het kostte me een paar jaar om erachter te komen waarom dat was. 

Waar ik aan de ene kant flink overzicht aan probeerde te brengen, streefde ik aan de andere kant steeds naar nog meer en nog beter. En waar ik op zoek was naar rust, vond ik het ook lastig 'nee' te zeggen. Zo raakte mijn agenda voller dan goed voor me was.

Tot in 2018 minimalisme op ons pad kwam. Er ontstond niet alleen ruimte in mijn huis maar vooral ruimte in mijn hoofd. Ik ging mijn leven steeds meer inrichten op wat ik belangrijk vind: rust, vrijheid en groei.  

Toen ik in 2019 en 2022 moeder werd, besefte ik me nog meer hoe fijn het is overzicht en rust in mijn leven te ervaren. Het helpt me om ondanks de drukte van een jong gezin tijd te maken voor mezelf. In 2020 begon ik samen met mijn man een blog over minimalisme, persoonlijke groei en geluk: Stelletje Minimalisten.

Stap voor stap ging ik mijn leven meer vormgeven zoals het bij mij past. Mijn baan in de hulpverlening zegde ik op om helemaal te gaan voor waar mijn hart ligt: jonge vrouwen en moeders ondersteunen om meer uit hun leven te halen. Want wanneer jij richting en overzicht aanbrengt in je huis en agenda, ontstaat er richting in je leven. Je wordt beter in het maken van keuzes. Keuzes die je helpen jouw leven vorm te geven zoals jij dat wilt!

Mijn werkachtergrond in de hulpverlening en ervaring in minimalisme en interieurstyling neem ik mee om jou te helpen rust en overzicht in je leven aan te brengen.

Ben jij toe aan een huis en leven wat jou dient? Heb je behoefte aan meer rust, meer tijd en meer leven? Laten we kennismaken!